Informatie m.b.t. het Corona virus
Aanstaande zondag 25 oktober zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur
Silvana Comfort Geel Silvana Comfort Geel Silvana Comfort Geel Silvana Comfort Geel Silvana Comfort Geel

Silvana hoofdkussen Comfort Geel

NIEUW! Silvana Comfort, stevigheid Stevig

De Silvana Comfort Geel is de op één na stevigste variant uit de Silvana Comfort collectie. Het kussen is uitermate geschikt voor als je op een stevig matras slaapt en gemiddeld of groter dan gemiddeld van postuur bent.

Het kussen is gevuld met Vita Talalay® latex sticks gemengd met vezelbolletjes. De synthetische vezelbolletjes maken het hoofdkussen zacht en veerkrachtig. De combinatie met Vita Talalay® latex sticks zorgt stevigheid en een goede ondersteuning. 
De vulling is verdeeld over drie vakken. Het middenvak is iets zachter gevuld dan de zijvakken voor een perfecte positie van het hoofd in elke houding. Via de rits aan de bovenzijde is de vulling te doseren. De nekinkeping zorgt er bovendien voor dat het kussen het hoofd en de nek soepel volgt, zodat de nekwervels ontspannen liggen.

De hoes van het kussen, oftewel tijk, is van 100% katoen en is behandeld met Sanitized®. Hierdoor is het kussen huisstofmijtwerend en geschikt voor mensen met een huisstofmijtallergie. Tevens maakt de Sanitized® behandeling het kussen schimmel- en bacteriewerend.

De Silvana Comfort Geel is wasbaar op 60 graden Celsius. Was het kussen alleen indien noodzakelijk.

Dit artikel wordt binnen 1 week gratis bij u thuis afgeleverd.

Silvana zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

60x70 cm, 50x70cm

Materiaal:

Vulling bovenvakken:
Vita Talalay® latex sticks/vezelbolletjes

Artikelnummer:

comfort-geel

Levertijd:

Binnen 1 week

Merk:

Silvana

Type:

hoofdkussen