Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links Henders en Hazel links

Henders en Hazel MURCIA longchair

links

Deze longchair met arm aan de linkerkant is een mooi element om toe te voegen aan je modulaire hoekbank. Het element is volledig rondom gestoffeerd en is dus los te plaatsen als je dat wenst, maar even mooi in combinatie met andere elementen uit deze collectie. De opstelling van deze elementen bepaal je helemaal zelf, want elk element kan op zichzelf staan. Je moet ook niet bang zijn dat deze losse elementen zullen verschuiven, want de bank is uitgerust met antislippoten van 3 of 5cm. Aan de hand van deze poten bepaal je de zithoogte. Verder heb je ook nog de keuze tussen heel veel stoffen en kleuren en bepaal je eveneens zelf het zitcomfort. Wat een fijne bank toch?

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.



Henders en Hazel MURCIA longchair zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Gratis pocketvering

Dit artikel wordt nu tijdelijk naar keuze uitgeleverd met gratis pocketvering. U kunt hieronder kiezen of u deze optie wenst of niet.

De korting is reeds verwerkt in de prijs van uw configuratie, deze wordt niet apart vermeld.

Uitvoering
Hoogte:
81 cm
Breedte:
118 cm
Diepte:
174 cm
Hoogte zitting:
41 cm
Hoogte zitting:
43 cm

Artikelnummer:

49927001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

MURCIA

Type:

longchair