Eerstvolgende koopzondag: 3 maart a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel

Henders en Hazel NAPELS hoofdsteun

Met een hoofdsteun krijgt je bankstel nog meer zitcomfort, daarom is dit ook een optie bij de bankstellen uit de Napels collectie van Henders & Hazel. Als klant kies je of je wel of geen hoofdsteun aan je bankstel wilt toevoegen. Dit geldt eigenlijk voor de hele Napels collectie, je kiest de opstelling, de armleuningen, de pootjes, de zithoogte, de stoffering en nog heel veel meer. Zo stel je uiteindelijk het bankstel samen waarvan je zeker weet dat je er heel veel plezier van gaat hebben.

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.


Henders en Hazel NAPELS hoofdsteun zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Uitvoering
Hoogte:
17 cm
Breedte:
60 cm
Diepte:
17 cm

Artikelnummer:

38323001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

NAPELS

Type:

hoofdsteun