Aanstaande zondag 21 april zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts Henders en Hazel arm rechts

Henders en Hazel NAPELS 2.5-zits bank

arm rechts

Met de diverse basiselementen van de bankstelcollectie Napels van Henders & Hazel stel je heel eenvoudig zelf de bank samen die het beste in je interieur past. Deze 2,5-zitsbank heeft aan de ene zijde een armleuning en biedt aan de andere zijde mogelijkheid om bijvoorbeeld een ottomane toe te voegen, of een hoek en nog een 2,5-zitsbank. Zo is er voor elk interieur een ideale Napels-bank te ontwerpen. Behalve de opstelling bepaal je bij deze bank ook zelf welke armleuningen het bankstel krijgt, op welke pootjes de bank komt te staan, wat de zithoogte is, of er verstelbare rugleuningen zijn, een relaxstand en waarmee de bank wordt bekleed. Succes met ontwerpen.

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.



Henders en Hazel NAPELS 2.5-zits bank zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Uitvoering
Hoogte:
89 cm
Breedte:
182 cm
Diepte:
100 cm
Breedte excl. arm:
153 cm
Hoogte zitting:
47 cm
Hoogte zitting:
49 cm

Artikelnummer:

38308001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

NAPELS

Type:

2.5-zits bank