Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal Henders en Hazel draai- - zwart metaal

Henders en Hazel Roskilde fauteuil

draai- - zwart metaal

De prachtige fauteuil Roskilde uit de collectie van Henders & Hazel heeft een heerlijk zitcomfort en een mooie robuuste vormgeving. De stoel valt als een jas om je heen. De comfortabele rugleuning is hoog genoeg om lekker tegenaan te liggen en is voorzien van een draaivoet waardoor je de stoel op elk gewenste positie neer kan zetten. De draaivoet is gemaakt van zwart metaal. De fauteuil kan zowel met stof als leder bekleed worden. Hierbij heb je de keuze uit verschillende stof- en ledergroepen. Bovendien kun je natuurlijk ook zelf de kleur uit kiezen van de Roskilde fauteuil. Zo is er altijd wel een passend model te vinden dat past bij jouw interieur.

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.


Henders en Hazel Roskilde fauteuil zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Uitvoering
Hoogte:
98 cm
Breedte:
79 cm
Diepte:
93 cm

Artikelnummer:

31290001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

Roskilde

Type:

fauteuil