Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts Henders en Hazel rechts

Henders en Hazel VALLETTA longchair

rechts

Dit longchair-element uit collectie Valletta heeft een armleuning aan de rechterzijde en is langs links koppelbaar aan heel wat verschillende elementen. Lekker loungen kan dus met dit element in je ideale opstelling! Deze longchair is 102cm breed en 163cm diep, ideaal dus om languit te relaxen. Dit element is - zoals alle anderen - uitvoerbaar in alle stof- en ledersoorten uit onze collectie en zelfs uit een combinatiebekleding. Ook voor het comfort zijn er 3 opties en er is ook een optionele designpoot mogelijk. De elementen die je aan deze longchair kunt koppelen, zijn ook uitvoerbaar met 2 types elektrische verstelling, een optionele elektrische hoofdsteun en zelfs een batterij. Als dat geen luxe is?

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.


Henders en Hazel VALLETTA longchair zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Uitvoering
Hoogte:
105 cm
Breedte:
102 cm
Diepte:
163 cm
Hoogte zitting:
49 cm

Artikelnummer:

49566001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

VALLETTA

Type:

longchair