Wij zijn 2e Paasdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel

Henders en Hazel VALLETTA 2.5-zits bank

Deze Valletta is een bank waar je bijna alles zelf aan kunt bepalen. Deze uitvoering is een 2,5-zits van 190cm breed, maar de bank is ook beschikbaar in heel wat andere opstellingen. Wat de bekleding betreft, kun je kiezen tussen alle types stof of leder, of zelfs een combinatie van twee bekledingstypes. Ook de comfortopties kies je zelf: ga je voor standaardschuim, kies je voor pocketvering of ga je voor een combinatie van memory foam en pocketvering? Dat kies je helemaal zelf. Er zijn ook nog heel wat andere optionele toevoegingen mogelijk, zoals een designpoot, twee types elektrische relaxfunctie, een elektrische hoofdsteun en een batterij. Hoe stel jij deze Valletta samen?

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.




Henders en Hazel VALLETTA 2.5-zits bank zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Gratis pocketvering

Dit artikel wordt nu tijdelijk naar keuze uitgeleverd met gratis pocketvering. U kunt hieronder kiezen of u deze optie wenst of niet.

De korting is reeds verwerkt in de prijs van uw configuratie, deze wordt niet apart vermeld.

Uitvoering
Hoogte:
105 cm
Breedte:
190 cm
Diepte:
100 cm
Hoogte zitting:
49 cm

Artikelnummer:

49552001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

VALLETTA

Type:

2.5-zits bank