Eerstvolgende koopzondag: 3 maart a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel Henders en Hazel

Henders en Hazel Novara 3-zits bank

Voor iedereen met een eigentijdse woonstijl is de Novara driezitsbank een echte aanrader. Deze gele bank heeft een opvallend design en komt goed tot zijn recht in een modern interieur. De Novara bank is in vele varianten beschikbaar. Naast een rechte driezitsbank, kun je ook kiezen voor een uitvoering met longchair. Dankzij het ottomane deel kun je hier heerlijk languit op liggen en bijkomen na een drukke dag. Je bestelt de afzonderlijke bankdelen los van elkaar zodat jij jouw ideale vorm zelf samenstelt. Naast de vorm heb je ook een ruime keuze uit vele soorten stof en leer in vele kleuren. Zo heb je met de Novara bank dus altijd een model dat perfect binnen jouw interieur past en aansluit op jouw woonwensen.

Dit product wordt speciaal voor u gemaakt en gratis bij u thuis afgeleverd binnen 10 tot 12 weken.


Henders en Hazel Novara 3-zits bank zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Uitvoering
Hoogte:
81 cm
Breedte:
214 cm
Diepte:
91 cm
Hoogte zitting:
43 cm
Hoogte armleuning:
65 cm

Artikelnummer:

28342001

Levertijd:

Binnen 10 tot 12 weken

Merk:

Henders en Hazel

Collectie:

Novara

Type:

3-zits bank