Eerstvolgende koopzondag: 11 september a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
Silvana Mijn eerste kussen Silvana Mijn eerste kussen Silvana Mijn eerste kussen Silvana Mijn eerste kussen Silvana Mijn eerste kussen Silvana Mijn eerste kussen

Silvana Special hoofdkussen

Mijn eerste kussen

Speciaal voor kinderen vanaf 2 jaar: een zeer zacht, laag en dooradembaar kussen Gebruikt jouw kindje al een knuffel als steuntje onder het hoofd? Of gebruikt hij of zij juist het handje of de deken als steun? Dan is je kindje toe aan Silvana Mijn Eerste Kussen! Silvana Mijn Eerste kussen is een heerlijk zacht kussen dat speciaal is ontwikkeld voor kinderen vanaf twee jaar. Dat betekent een dun kussen dat het hoofdje van jouw kindje voldoende ondersteund maar niet omhoog duwt. Daarnaast is het kussen wasbaar op 60 graden Celsius voor een fris en hygiënisch gebruik. En misschien wel het allerbelangrijkste waar een kinderkussen aan moet voldoen: jouw kindje kan er dwars doorheen ademen. Het hoofdkussen bestaat namelijk uit een binnen- en een buitenhoes waardoor er een dooradembare tussenruimte ontstaat. Dat geeft wel zo’n gerust gevoel. Let Op! Bij het 'Silvana Mijn Eerste Kussen' is het de bedoeling dat er een kussensloop wordt gebruikt. Hierdoor voelt het kussen zachter aan en het gebruik van een kussensloop verlengt de levensduur van het kussen. Je kunt hiervoor een normale 60x70 kussensloop gebruiken. Het gebruik van een kussensloop heeft geen negatieve invloed op de dooradembaarheid van het kussen. Een kussensloop is namelijk grof geweven en laat veel lucht door.

Dit artikel wordt binnen 1 week gratis bij u thuis afgeleverd.


Silvana Special zelf samenstellen

Dit artikel kunt u zelf geheel naar wens samenstellen. U ziet direct de prijs en kunt daarna eenvoudig online bestellen.

Artikelnummer:

283020-c

Levertijd:

Binnen 1 week

Merk:

Silvana

Collectie:

Special

Type:

hoofdkussen