Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand februari 2012

Marc en Chris uit Uitgeest

Marc en Chris

De fraaie woning in Uitgeest van Marc (32) en Chris (28) mag er van de buitenkant al zijn. Achter de voordeur heeft het stel echter ook voor een bijzonder sfeervol interieur gezorgd. Sinds ze twee jaar geleden de sleutel kregen, hebben ze alles helemaal naar wens kunnen inrichten. Niet zo vreemd, vertelt Chris. "Omdat Marc gevaren heeft, hadden we besloten nog niet te gaan samenwonen. Dat zijn we pas hier gaan doen. We hadden dus niets, en hebben alles nieuw gekocht."

Marc heeft inmiddels na zes jaar varen zijn loopbaan op zee verruild voor een opleiding tot loods. "Heeft ook met de scheepvaart te maken, maar het is veel geregelder. Ik ben veel vaker thuis."
En dat thuis is tegenwoordig in Uitgeest. Dat hadden Heemskerker Marc en de Heiloose Chris niet gedacht. "We wilden ergens tussenin gaan zitten en oriënteerden ons vooral op Castricum", bekent Chris. "Maar daar konden we niets vinden, of het was te oud. Op een gegeven moment werd dit huis aangeboden, en we hebben er geen spijt van dat we dat hebben geaccepteerd. We hebben het goed naar onze zin in Uitgeest."

Die 'liefde op het eerste gezicht' deed zich nog een keer voor, maar dan bij de meubels. Marc: "We waren eerlijk gezegd al heel lang op zoek, vooral naar een bank. We zochten zo’n echte luie bank, maar die bleek moeilijk te vinden." Chris: ‘"Veel haast hadden we niet, maar uiteindelijk liepen we eens bij Lubbers Wonen & Slapen binnen, en daar was het liefde op het eerste gezicht. Daar stond onze droombank. We wisten allebei meteen dat we klaar waren. En we vonden bij Lubbers ook nog ons bed en de kast, dat was helemaal perfect."
En toegegeven: de bank is inderdaad heerlijk. "Het is echt zo’n lekkere absoluut hangbank met extra lange zitting. Ontzettend lekker om na het werk of ’s avonds even lekker op bij te komen. Precies wat we wilden."

En dat geldt ook voor het bed, vertelt Marc. ‘"We zochten echt een lekker bed, en dat hebben we bij Lubbers Wonen & Slapen gevonden. Bovendien werden we daar uitstekend geadviseerd over onze keuze. Best nodig, want wat weet een gewoon mens van bedden en matrassen? Daar waren we heel blij mee."

Lubbers Wonen & Slapen stemde ook de levering af met het stel. "Ze hebben het zelfs nog even opgeslagen tot onze vloer was gelegd, en daarna werden de meubels bezorgd. Top."