Wij zijn 2e Pinksterdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand juni 2012

Truus uit Beverwijk

Truus

Je hoeft geen kenner te zijn om te zien dat het interieur bij Truus met zorg is gekozen. Meubels, vloer, raambedekking; alles is zorgvuldig op elkaar afgestemd. “Niet heel kleurig, maar dat kan er wel moeiteloos bij. Alles past bij elkaar en ik kan dit ook weer makkelijk mixen met iets anders”, verduidelijkt Weelage.

Niet toevallig komt ook bijna alles bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan, met het fraaie zitdeel als nieuwste aanwinst. Een prachtige zwarte bank en fauteuil in mooi leer en een bijpassende relaxfauteuil. “Ben ik echt heel blij mee”, verzekert ze. Net als met de andere meubels van de zaak in Heemskerk. “Kast, eettafel, eetkamerstoelen, televisiekast, salontafel. Komt allemaal bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan. Omdat ik daar zag wat ik echt mooi vind. Allemaal geolied eiken. Mooi, rustig en makkelijk in het onderhoud.”

Als Beverwijkse zou je kunnen denken dat Truus Weelage eerder ergens op de plaatselijke woonboulevard zou zoeken, maar haar afkeurende blik zegt voldoende. “Daar moet ik helemaal niets van hebben. Je hebt geen idee wat daar de garanties zijn. Het ene moment koop je daar iets, het volgende moment zijn ze failliet. Daar heb ik geen trek in. Bovendien is het zo onpersoonlijk. Bij Lubbers Wonen & Slapen word je nog echt geholpen in een zaak die al tientallen jaren bestaat. Dat geeft zekerheid en een goed gevoel.”

Zo goed dat Weelage dat ook uitdraagt. Ze schiet in de lach. “Ik heb inmiddels de hele familie aangestoken, gaf ook mijn kinderen het advies naar Lubbers Wonen & Slapen te gaan. En dat hebben ze ook gedaan. Dat geeft wel aan hoe tevreden ik ben over de winkel, over de keuze en over de manier waarop je te woord gestaan wordt. Vooral dat laatste vind ik ook heel belangrijk.”

In de inrichting van Truus Weelage is één aspect heel opvallend: het fraaie, bontgekleurde schilderij van zeeschelpen, compleet met heuse pareltjes. “Vond ik heel mooi. Ik heb wel iets met schelpen en de zee. Verzamelde zelf heel wat Noordzeeschelpen, op de stranden van Wijk aan Zee en Bergen. Ik heb ook een foto hangen van een schip tijdens de laatste Sail, en heb zelfs een echte scheepslamp. Ik weet niet, het heeft allemaal iets. En dat schilderij is prachtig, heel apart. O ja, het komt ook bij Lubbers Wonen & Slapen vandaan.”