Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand januari 2024

Mike en Carola uit Heemskerk

Mike en Carola

In de drie weken durende vakantie verhuisden Mike en Carola van hun appartement naar het nieuwe huis. Niet dat ze drie weken nodig hadden, zeker niet! Week 1 spendeerden ze bij het strandhuisje in Heemskerk. In week 2 gingen ze in een lang weekend over naar de nieuwe woning om vervolgens de rest van de vakantie weer in het strandhuisje door te brengen. Met een duidelijke planning, een goed team en heldere instructies lukte het om niet alleen te verhuizen in de vakantie, maar ook om echt te genieten van alle vrije dagen.

Aan het huis hoefde niet heel veel gedaan te worden. Carola: "Na het stucwerk, heb ik zelf alle wanden geverfd en dat had geen haast. Dat heb ik opgepakt toen we er al een paar weken woonden. Met de bank van Lubbers waren we overigens wel erg snel, die bestelden we kort nadat ons bod was geaccepteerd. We waren al naar meerdere woonboulevards geweest, maar hier vonden we de perfecte bank met leuke bijzettafeltjes. En uiteindelijk ook nog een leuke hoge eettafel, terwijl we daar niet eens echt naar op zoek waren!"

Onbekende buren
Het stel woonde al geruime tijd samen in het appartement van Carola. In overigens hetzelfde flatgebouw als waar Mike een appartement had toen ze elkaar leerden kennen. Ze hadden echter geen idee van het feit dat ze buren waren totdat ze met elkaar aan de praat raakten bij festival Stoeppop in Heemskerk. "We hadden een date gepland en Mike wilde mij op komen halen met de auto, bleek de reistijd wel heel erg mee te vallen!", lacht Carola.

Een persoonlijk bod
Het zoeken naar een nieuwe woning ging zonder haast. Carola: We woonden prima in ons appartement, maar wilden op termijn wel iets groter gaan wonen. Omdat er geen druk was, lieten we ons niet gek maken door het overbieden. We hebben in de tussentijd zelfs nog de badkamer van ons appartement laten opknappen omdat we zo relaxed in de zoektocht stonden. Toen er na zo’n 4 jaar toch een huis voorbijkwam dat aan veel eisen voldeed, besloten ze het bieden anders aan te pakken. De verkopers kregen niet alleen een bod, maar ook een brief met een leuke introductie van het stel. Dat gaf de doorslag bij de verkopers en werd het huis ze voor een goede prijs gegund.

Wandelen in oude buurtje
Inmiddels wonen ze al ruim een jaar met veel plezier in het nieuwe huis, samen met hun geadopteerde hond Logan uit Griekenland. Carola vervolgt: "Dat is dan wel weer een heel groot voordeel van dit huis, de hond hoeft nu niet al die trappen naar de vierde verdieping te klimmen. Omdat het een hond is met een onstabiele basis, is hij erg angstig. Het was voor hem ontzettend wennen om in een nieuwe buurt te moeten wandelen. De eerste weken zijn we daarom nog vaak met hem in de auto gestapt om hem in ons oude buurtje uit te laten. Gelukkig gaat het inmiddels een stuk beter en hoeft dat nu niet meer! En die nieuwe bank? Die is zo sterk dat ook de hond er lekker op kan liggen!"