Eerstvolgende koopzondag: 16 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK

Klant van de maand oktober 2020

Ruben en Elisa uit Beverwijk

Ruben en Elisa

Toeval bestaat niet in de liefde.

Wat doe je als je vriend blijft vragen om vooral die avond in Amsterdam te gaan stappen, maar je hebt er eigenlijk helemaal geen zin in, omdat je moe bent, omdat je de volgende morgen weer vroeg op moet? Juist, dan ga je natuurlijk toch om vervolgens de liefde van je leven tegen te komen!

Dit overkwam Ruben en Elisa (beiden 27 jaar). Elisa vertelt dat ze die avond ook niet te springen om naar Amsterdam te gaan, omdat ze net ziek was geweest. Sommige dingen in het leven laten ze zich gelukkig toch wél afdwingen.

Nu 7 jaar later hebben ze, samen met hun tweejarige dochter Gioya, hun plekje gevonden in een gloednieuw huis in Beverwijk.

Het gesprek vindt plaats op het moment dat beiden eindelijk even kunnen genieten van vakantie, rust en hun nieuwe huis. De tijd daarvoor was het druk om naast hun werk het huis in te richten en te verhuizen, maar ze zijn blij dat ze het zo hebben gedaan.

Jarenlang hebben ze in het woonplan ‘Waterakkers’ in Heemskerk gewoond, in de patio bungalow van de ouders van Elisa. Ze zijn zoveel keren op zoek gegaan naar een huis voor het gezin, maar het valt gewoon niet mee om in deze tijd iets leuks te vinden dat ook nog past in de portemonnee. Eindelijk kwam de nieuwbouw

in Beverwijk voorbij en werden ze ook nog ingeloot voor een huis.

Ruben werkt als pedagogisch medewerker bij een jeugdzorg instelling in Bakkum, waar hij jongeren van 12 tot 18 jaar begeleid om goed in de maatschappij terecht te komen. Hij is geboren in Rotterdam en op zijn 8e jaar verhuisd naar Lelystad. Hij moest wel even wennen aan het dorpse leven van Heemskerk, maar nu gaat hij lekker alleen naar de Heemskerkse feestweek!

Elisa werkt nu nog als gezinsvoogd in het noorden van Noord-Holland, maar gaat vanaf november een nieuw avontuur aan als ZZP’er in een huis waar kinderen worden opgevangen. Daar heeft ze heel veel zin in, mede ook omdat ze minder reistijd heeft per dag.

Dochter Gioya is 2 jaar en was op het moment van ons gesprek naar de peuteropvang. Daar gaat ze 2 ochtenden in de week heen en volgens haar ouders kan ze tijdens haar peuter pubertijd goed haar energie kwijt. Voor haar leeftijd is ze heel slim en kan ze al heel goed praten, maar kan ze ook als een vlindertje in dromenland zijn.

Tijdens deze vakantie gaan ze de laatste puntjes op de i zetten in huis, maar ook nog wat dagjes uit. Ze hebben nu de tijd om te koken, lekker te eten en te genieten van de gezelligheid. Eigenlijk de grootste hobby’s van de twee.

Met de prachtige eettafel met 6 stoelen, de inrichting voor hun slaapkamer en nog wat accessoires voor aan de muur die ze bij Lubbers Wonen & Slapen hebben gevonden, wensen wij de familie heel veel woongenot in hun leuke huis in Beverwijk.