Aanstaande zondag 4 oktober zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur
oktober ♥ woonmaand ♥ speeddate

Klant van de maand april 2020

Vincent en Ageeth uit IJmuiden

Vincent en Ageeth

"Dit is de plek waar ik geboren ben, waar ik heb gewerkt en waar ik nu woon", zegt Ageeth , want op de plek waar Vincent (45) en Ageeth (40) nu wonen, heeft vroeger het Zeeweg ziekenhuis gestaan. "En grappig genoeg, kom je dan ook nog naast een oud-klasgenoot te wonen, het moest zo zijn!"

Zij zijn sinds oktober 2019 de zeer gelukkige bewoners van een ruim hoekhuis in de splinternieuwe woonwijk op een steenworp afstand van het centrum van IJmuiden, maar dat ging niet zonder slag of stoot, omdat zij immers niet de enige gegadigden waren voor de ongeveer 50 woningen die in 2019 gebouwd zouden worden.

In eerste instantie werden ze uitgeloot, maar Ageeth liet het er niet bij zitten en dat is niet voor niks geweest en hebben ze ook precies de woning gekregen die zij graag wilden hebben: een hoekhuis, zonder directe achterburen en grenzend aan een park.

Ze zijn beiden al hun hele leven woonachtig in IJmuiden en samen met hun 3 prachtige dochters: Lizzy (12), Anouk (11) en Feline (6) zijn ze een druk, actief gezin. Vincent is werkzaam in de logistiek en parts verkoop bij Zwart Techniek en Ageeth werkt 2 dagen in de week als praktijkondersteuner/praktijkmanager bij Huisartsenpraktijk Faber & Falke.

Het hele gezin is zeer betrokken bij voetbalvereniging VV IJmuiden waarbij ook Ageeth zelf en dochter Anouk voetballen. Vincent is jeugd coördinator van de dames en trainer/coach voor de jeugd onder 13 jaar. De andere twee dochters dansen graag; Feline is dol op zwemmen en mag binnenkort afzwemmen voor haar A diploma. Dat wordt weer een feestje, want ze is ook nog net jarig geweest!

Het gezin heeft altijd een jaren 30 woning bewoond. "Heel wat anders dan wat wij nu hebben", zegt Ageeth, "maar, we waren ook echt toe aan iets nieuws; een fris begin, zonder steeds onderhoud te plegen aan de woning en met meer ruimte voor de kinderen".

Na de verkoop van de oude woning heeft het hele gezin, inclusief Maxx; de 2,5 jarige Franse buldog, ruim 5 maanden bij de ouders van Ageeth gewoond om de tussenliggende tijd te overbruggen. Zij hoefden daardoor niet op zoek te gaan naar een tijdelijke woning en hoe fijn is het om in een vertrouwde omgeving uit te kijken naar de opleverdatum. Zij is haar ouders hier heel erg dankbaar voor.

Bij de verkoop van de woning werden de oude meubels mee verkocht; deze paste ook niet meer bij de nieuwe woning. Ze waren al stad en land af geweest voor nieuwe meubels en matrassen, totdat een moeder op het schoolplein vertelde over Lubbers in Heemskerk. Met de bouwtekeningen in de hand en fantastisch advies hebben ze het hele huis ingericht en wat zijn ze blij met de nieuwe meubels en accessoires om iedere dag weer fijn thuis te komen.