Aanstaande zondag 4 oktober zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur
oktober ♥ woonmaand ♥ speeddate

Medewerkers van de maand mei 2020

Gina en Wouter

In verband met het corona-virus deze maand geen klantbezoek aan huis en daarom ook geen klant van de maand. Een mooie gelegenheid om de medewerkers van de maand voor te stellen:

Gina en Wouter

Mijn naam is Gina, de jongste van het Lubbers Team!

Ik werk hier sinds augustus 2018 met heel veel plezier.

Tijdens mijn dagelijkse werkzaamheden vind je mij vooral op de winkelvloer, maar daarnaast zorg ik ervoor dat nieuwe acties tijdig op de website komen te staan en ik ben verantwoordelijk voor de folders en social media. Ook doe ik nog wat administratieve klussen. Een werkdag is voor mij dus nooit saai haha.

Het leukste vind ik dat we een klein team hebben waardoor het echt een beetje voelt als familie, en lekker in het dorp. Ik vind het echt heel erg gezellig hier.

Buiten mijn werk om geef ik graag etentjes voor vrienden, koken is wel echt 1 van mijn grote hobby’s. Ik ben sowieso een gezelligheidsdier en gek op feestjes, etentjes of gelegenheden om lekker met vrienden of familie te zijn.


Mijn naam is Wouter Peters, langstzittende werknemer van het Lubbers team!

In 2001 als verkoper begonnen, maar in de loop der jaren zijn mijn taken meer verschoven naar de administratie. Ook ben ik vanaf mijn aanstelling verantwoordelijk voor alles wat er in en rond het magazijn gebeurt, houd ik diverse voorraden bij, maak ik prijskaarten en zorg ik dat de etalages om de zoveel tijd een opfrisbeurt krijgen. Maar in een familiebedrijf moet je op zo veel mogelijk fronten inzetbaar kunnen zijn, en omdat mijn collega’s datzelfde moeten kunnen doen we veel samen.

Het werken in een klein hecht team heeft als voordeel dat je met klanten een leuke vertrouwensband kunt opbouwen, en dat het onderling heel gezellig is, omdat je elkaar goed kent. En die stabiliteit is één van de belangrijkste pijlers van ons bedrijf.

Naast het werk houd ik enorm van muziek, film, fotografie, kan ik erg gelukkig worden van een lekker speciaal biertje en ben ik net zo’n gezelligheidsdier als Gina.