Eerstvolgende koopzondag: 16 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK

Klant van de maand september 2020

Herman en Ellen uit Beverwijk

Herman en Ellen

Wat hebben de natuur, vracht en Jack Daniels met elkaar gemeen?

Welkom bij het levendige gezin van Herman en Ellen uit Beverwijk!


Herman (55 jaar) is van oorsprong een echte Heemskerker en is 25 jaar geleden getrouwd met zijn grote liefde, Ellen (53 jaar), uit Beverwijk. De eerste tien jaar hebben zij een leuk huis bewoond vlakbij voetbalclub Odin in Heemskerk.

Toen hun zoon, Mike, 22 jaar geleden werd geboren en vier jaar later de tweeling Jamilla en Kayleigh kwamen, bleek het huis toch iets aan de krappe kant te zijn en zijn ze op zoek gegaan naar een nieuw paleisje. Dat werd een leuke eengezinswoning in Beverwijk met meer ruimte, meer kamers.

Hun trouwdag moest er eentje met een knal worden, die nooit meer zou worden vergeten, en vond daarom ook op oudejaarsdag plaats. Van de kinderen kregen zij in 2019 voor hun 25 jarig huwelijk een reisje naar Wenen. Deze reis konden ze nog net voor de corona crisis maken en dat was ook de eerste keer dat zij samen op pad gingen. Dit jaar hebben ze met het hele gezin Oud en Nieuw gevierd in Noorwegen, want ze houden allemaal van de natuur.

Herman is werkzaam bij DHL Internationaal in Hoofddorp en hij is hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het wagenpark, administratie en de support afdeling.

Zoon Mike werkt op Schiphol bij de vrachtafhandeling en heeft het drukker dan ooit gehad de laatste tijd met alle pakketten die in de corona tijd werden verstuurd. Naast zijn werk heeft hij het druk met zijn 'veel te veel' vrienden en voetballen bij DEM. Leuk detail is dat bijna alle ouders nog steeds komen kijken en zo ook Herman en Ellen.

Ellen is administratief medewerkster bij Administratiekantoor J.J. Winkel in Heemskerk. Zij werkt daar al 22 jaar met veel plezier. Ze is graag bij de handbal van Kayleigh en rijdt elke uitwedstrijd mee. Een overige liefhebberij is ook de hond, Jake, of heet hij nu Jack?

Deze grote lobbes heette eigenlijk Jack, naar het whisky merk: Jack Daniels. (Proeven we hier nog een hobby van één van de gezinsleden?). Nu heet de buurman ook Jack en dat werd wel erg verwarrend als ze de hond zouden roepen. Vandaar dat ze toch maar besloten om de naam te wijzigen naar Jake! Jake is trouwens net zo'n lieverd voor de poezen: Moppie van 2 jaar en Lady van 10 jaar.

De tweeling Jamilla en Kayleigh van 18 jaar zijn beiden nog studentes. Dat beide dames vol zijn van alles wat groeit en bloeit is wel duidelijk, want Jamilla gaat na de zomer biologie studeren in Leiden en haar zus gaat naar het Clusius College in Alkmaar voor een studie dierverzorging. Beiden zijn ze ook erg sportief. Jamilla hockeyt graag en Kayleigh doet aan handbal. Voor nu nog even alleen maar trainingen, maar als het straks weer mag, dan gaan zij vast de sterren van de hemel spelen bij de wedstrijden onder trots toeziend oog van hun ouders.

Herman was al heel bekend met Lubbers Wonen & Slapen, omdat zijn ouders altijd hun meubels daar kochten. Dit keer was het ook vanzelfsprekend om voor een nieuw interieur eerst bij Lubbers langs te gaan. Eind augustus wordt een nieuwe keuken geplaatst en samen met de nieuwe meubels is de woning weer helemaal van deze tijd en een gezellig thuis voor de hele familie.