Aanstaande zondag 18 april zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur
WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK, OOK OP MAANDAGEN EN GEREGELD OOK OP ZONDAGEN!

Klant van de maand januari 2021

Winston en Lisette uit Heemskerk

Winston en Lisette

En dan komt er dat ene pareltje voorbij...

De woning waar Winston en Lisette altijd hebben gewoond in Heemskerk, daar waren ze erg tevreden mee. Zo hadden zij heel leuk contact met de buren, maar er was een dringende, praktische reden om op zoek te gaan naar een nieuwe woning.

Winston (net 50 jaar geworden) werkt voor zichzelf als sporttherapeut en acupuncturist (www.sportmassageheemskerk.nl), maar dat zijn cliënten in huis kwamen voor een behandeling was voor het gezin niet wenselijk. Dus werd het besluit genomen om een ander huis met praktijkruimte te gaan zoeken.

Lisette (47 jaar) had maar één belangrijke wens; het huis moest dichtbij het centrum staan. Het heeft anderhalf jaar geduurd voordat deze woning in de verkoop ging en door snel handelen werd dit pareltje aangekocht. De verhuizing in augustus van 2020 konden ze bij wijze van spreken lopend af.

Lisette is hard op zoek naar een nieuwe parttime baan als secretaresse/administratief medewerkster en is dus nu voornamelijk nog veel thuis. Zij heeft goede hoop dat ze ook snel dit pareltje gaat vinden. De kinderen zijn immers groot en ze is daardoor ook flexibel in haar werkuren.

Ze rijdt éénmaal in de week naar haar oude woonplaats, Alkmaar, om mee te doen met Float Fit (oefeningen op een plank in het water) of Acquapole (paaldansen in het water) in de zwemschool van haar vriendin.

Voetbal en dansen zijn beide belangrijke bezigheden in het gezin. Lisette heeft altijd met veel plezier gedanst bij het Alkmaars showballet. Zo ook haar dochter Jade (18 jaar) die buiten haar stage op een lagere school in Heiloo in groep 3 graag in haar vrije tijd naar de dansgroep gaat.

Winston heeft sinds zijn jeugd bij ADO '20 gevoetbald en later zelfs nog bij AZ. Daarna werd hij trainer bij o.a. ADO'20, maar hiermee is hij vorig jaar gestopt om zich te richten op zijn eigen praktijk.

Nigel (22 jaar) was 4 jaar toen hij zijn eerste training bij ADO'20 kreeg en hij kan niet wachten totdat hij weer het veld op mag. Nigel werkt bij het distributiecentrum van Albert Heijn in Zaandam. Hij heeft het daar erg naar zijn zin.

Dertig jaar geleden liep Winston stage bij het bouwbedrijf van de ouders van Lisette. Haar moeder zei: 'dat is een leuke jongen voor jou'. Om hun 30 jaar samenzijn te vieren werden begin 2020 grootse plannen gemaakt voor een fantastisch feest met familie en vrienden.

Helaas heeft corona roet in het eten gegooid. Wel kochten zij een prachtig bankstel waar zij heel blij mee zijn.

Wij wensen de familie veel geluk in hun nieuwe huis en wensen voor hen dat ze hopelijk hun 35 jaar verkering wel groots kunnen vieren!