Eerstvolgende koopzondag: 16 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur
WIJ ZIJN OPEN OP AFSPRAAK

Medewerkers van de maand februari 2021

Sietse en Thijs

In verband met het corona-virus deze maand geen klantbezoek aan huis en daarom ook geen klant van de maand. Een mooie gelegenheid om de medewerkers van de maand voor te stellen:

Sietse en Thijs

Wij zetten onze bezorgers in deze donkere tijd in the Spotlight!

Voor deze speciale editie willen wij u graag kennis laten maken met onze vaste bezorgers, Sietse (28 jaar) en Thijs (29 jaar). Wellicht zijn zij wel eens bij u aan de deur geweest om een bank, tafel of kast te bezorgen.

Sietse en Thijs werken 3 à 4 dagen per week voor ons en komen via de 'Netste meubelbezorgers van Nederland' JP Haarlem, gevestigd in Haarlem. JP staat voor de eerdere eigenaren Jeroen & Paul, maar het bedrijf is enkele jaren geleden overgenomen door Post.nl. Zij bezorgen en installeren alleen meubels door heel Nederland.

Voor ons rijden ze door de regio (Heemskerk en omstreken) om de bestelde meubels en accessoires bij de klant thuis te brengen en uiteraard gaat dat in deze corona tijd uiterst veilig, volgens de regels van het RIVM. Voor meubels die in de winkel zijn uitgezocht, wordt het bestelde netjes naar de plek van bestemming in de woning gebracht en geïnstalleerd. Het karton en andere rommel nemen zij meteen weer mee.

Sietzs (rechts op de foto) vindt het heerlijk om op de vrachtwagen te rijden; Thijs heeft ondertussen contact met de klanten en doet de administratie.

Dat de mannen zo op elkaar zijn ingespeeld is niet zo heel raar. Ze komen beiden uit Haarlem en kennen elkaar al vanaf de basisschool. Na de basisschool zijn ze allebei een andere richting opgegaan. Zo heeft Thijs commerciële economie aan de HvA gestudeerd en Sietse is na de middelbare school HR (personeelszaken) gaan studeren. Beiden kwamen erachter dat het fijn was om een goed diploma op zak te hebben, maar het was toch niet helemaal de richting waar ze werk in wilden gaan zoeken.

Sietzs is via een neef bij JP Haarlem terecht gekomen en toen hij hoorde dat ook Thijs op zoek was naar een nieuwe uitdaging, was alles snel geregeld en kwamen de mannen bij elkaar op de vrachtwagen te zitten. Ze kennen elkaar door en door en zijn perfect op elkaar ingespeeld, dat ten goede komt van een vlekkeloze bezorging.

Thijs is alleenstaand en woont in Haarlem-Noord in een leuk appartement. Hij voetbalt bij Olympia Haarlem met een vriendenteam in zaterdag 2. Elke week gaat hij gezellig met zijn opa tennissen, afhankelijk van het weer, buiten of binnen. Hij kijkt erg uit naar het moment dat hij weer op vakantie kan, wel in de zomer, want hij houdt van warm weer. Samen met Sietse en een grote vriendengroep hebben ze al drie keer een gezellig mannenweekend moeten verzetten. Nu gokken ze op september 2021; we duimen voor ze dat het dan wel door kan gaan.

Sietse woont samen met zijn vriendin Romy in een tot appartementencomplex omgebouwd oud kinderdagverblijf in Haarlem. Het oude schoolpleintje is omgebouwd tot gezamenlijke tuin. Ze hebben het daar erg naar hun zin. In het weekend neemt hij het ervan door uit te slapen, te gamen en – als het weer kan – te zaalvoetballen.

Ze maken af en toe wel gekke dingen mee tijdens het bezorgen, maar dat mensen toch moeite hebben om afscheid te nemen van hun oude meubilair komt het meeste voor.

Ze beseffen dat ze nu nog jong zijn en lichamelijk veel kunnen hebben. Voor de toekomst hebben ze eigenlijk beiden nog niet echt een richting wat ze anders willen gaan doen, maar het wordt zeker niet achter een bureau; daar zijn ze beiden niet van.

Wij hopen in ieder geval we deze mannen nog lang in onze winkel zien, want wij zijn gewoon blij met alle twee!