Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand juni 2021

Ger en Jacqueline uit Beverwijk

Ger en Jacqueline

Nummer 13 een ongeluksgetal?

Als nummer 13 als een rode lijn door je leven loopt, dan kan het niet anders dan dat het ongeluk omgekeerd wordt naar geluk!

Welkom bij onze nieuwe Klant van de Maand: Ger en Jacqueline, geboren en getogen in Beverwijk. Dit echtpaar is sinds januari 2021 verhuisd naar een mooi appartement in een flatgebouw op de 13e verdieping in Beverwijk. Vroeger wilden ze nog wel eens verhuizen naar het noorden van Noord-Holland, maar ze zijn erg blij dat dit er nooit van is gekomen. Ze voelen zich hier echt thuis en vooral dichtbij hun dochters en kleinkinderen!

Ze zijn op vrijdag de 13e getrouwd en hopen op 13 juni 2021 hun 35 jarige huwelijksdag te vieren met hun kinderen en kleinkinderen, als corona het toelaat. Ger wordt op 13 mei 2021 62 jaar en Jacqueline is net 58 jaar geworden.

Op het moment van ons bezoek is Ger even thuis van zijn werk. Hij werkt in de offshore en om de twee weken wordt hij per helikopter vanuit Den Helder naar het booreiland gebracht om zijn werk als elektricien te verrichten. Nadat gas en olie uit de grond is gehaald, wordt op het eiland waar hij werkt het gehele proces daarna verwerkt. Hij verwacht wel dat in de toekomst zijn werkzaamheden meer op windmolens worden gericht.

Ger vertelt dat hij dit werk al 41 jaar doet en hij merkt dat het wel steeds zwaarder gaat worden naarmate hij ouder wordt. Soms moet hij van het ene booreiland naar de andere hoppen. Dat vindt hij wel wat minder, zeker als hij in de tussentijd ook nog even op de wal wordt gezet. Hij kijkt uit naar de tijd om straks samen met Jacqueline te genieten van zijn pensioen.

Jacqueline is altijd werkzaam geweest op een atelier waar gordijnen werden gemaakt. Voor een lange tijd in IJmuiden en daarna nog in Heemskerk en Uitgeest. Elf jaar geleden werd hun eerste kleindochter geboren en ze besloot te stoppen met haar werk om te gaan oppassen op haar kleindochter en later kwam er nog een kleinzoon bij. Na de twee al wat grotere kleinkinderen is vorig jaar de jongste kleindochter geboren die inmiddels 11 maanden is. Jong of iets ouder; ze geniet er volop van!

In stapjes hebben ze hun nieuwe appartement ingericht. Het belangrijkste was een nieuw bankstel en een fauteuil, maar al snel kwamen daar de eettafel, kast en televisiekast achteraan.

Beiden staan op het punt om gevaccineerd te worden tegen corona. In 2020 zijn ze met de hele familie naar Center Parcs geweest, dat was erg leuk, maar ze hopen ze heel erg snel weer terug te kunnen naar Spanje, Turkije of Griekenland om te genieten van een welverdiende vakantie.

Voor nu wensen wij Ger en Jacqueline veel woongenot op hun 13e verdieping met een prachtig uitzicht over Beverwijk!