Wij zijn 2e Kerstdag geopend van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand november 2022

Esmee en Steinar uit Heemskerk

Esmee en Steinar

Ze wonen pas 3 weken in het appartement als dit interview wordt afgenomen. Er hoefde niet veel te gebeuren, de basis van het appartement was al helemaal naar wens. Enkel het verven kostte toch wat meer tijd dan ze van tevoren hadden gedacht.

"We zijn zeker negen dagen bezig geweest om alle muren en plafonds te schilderen. Sommige wanden hebben we wel vier keer moeten doen. Daarnaast is een plafond schilderen echt een enorme klus! We hebben ervoor gekozen om het plafond in dezelfde kleur te verven als de wanden, zodat het een mooi geheel vormt. Vinden veel mensen spannend, maar door het juist niet wit te houden, komt het heel rustig over", aldus Esmee. Ze vervolgt: "De grote meubelen zoals de bank en het bed staan inmiddels op hun plek, nu is het tijd om na te denken over de verdere aankleding zoals schilderijen en andere accessoires."

Direct verkocht
Het is het eerste appartement waar het stel samenwoont. Steinar woonde hiervoor bij zijn ouders in Uitgeest en Esmee met twee nichtjes in het vroegere huis van hun opa en oma in Heemskerk. Steinar: "De zoektocht begon naar een huis in Uitgeest en eindigde in een appartement midden in het dorp van Heemskerk. Toen we hier binnenstapten voor de bezichtiging waren we meteen verkocht. Het appartement heeft een moderne keuken, een enorme badkamer, veel ramen en een bovenverdieping. Het heeft daarom meer weg van een maisonnette."

Buitenlandse tripjes
Steinar werkt als affiliate manager in Amsterdam. "Ik ben de link tussen een adverteerder en bijvoorbeeld een influencer die het product gaat aanprijzen. Wij bedenken campagnes en managen deze om een zo hoog mogelijke verkoop te verwezenlijken. Doordat we met veel internationale klanten werken, ben ik regelmatig in het buitenland voor beurzen. Dat zijn altijd intensieve dagen: overdag de hele dag op de beurs en in de avond met klanten op pad naar mooie restaurants en clubs. Dan schiet slaap er toch vaak bij in. Na zo’n tripje is het heerlijk om nu voortaan naar ons eigen huis te gaan en bij te slapen op het nieuwe bed van Lubbers!", lacht hij.

Surfen met Lubbers
Esmee: "De eerste keer dat ik Frank (Lubbers, red.) ontmoette was aan de andere kant van de wereld, haha! Hij bezocht met zijn gezin mijn tante in Costa Rica en daar was ik toevallig ook. Later kwamen we elkaar nog een keer tegen aan de kust en toen hebben we zelfs samen surflessen gevolgd." Naast reizen, leuke tripjes plannen en borrelen met vriendinnen werkt Esmee bij een jeugdzorgorganisatie. Na haar MBO Jeugdzorg en vervolgens HBO Pedagogiek, werkt ze nu op een woongroep voor jongeren tussen de 12 en 23 jaar. Daarnaast wordt ze ook ingezet in de flexpool op verschillende locaties. Esmee: "Ik werk het grootste gedeelte van de week in een vast team wat als basis erg prettig is. De flexpool zorgt daarnaast voor veel afwisseling en die combinatie vind ik erg leuk."