Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand september 2022

Mario en Silvia uit Beverwijk

Mario en Silvia

Al ruim 15 jaar wonen Mario en Silvia met hun kinderen Jordy (15 jaar) en Sem (13 jaar) in Beverwijk. Het huis ziet eruit alsof ze hier pas net wonen. Van de muren tot de vloer, van de meubels tot de keuken: het ziet er allemaal uit om door een ringetje te halen.

"Het begon met de kamer van Jordy. We waren enkel en alleen op zoek naar een nieuwe kast. Toen volgde een nieuwe vloer voor de bovenverdieping, de slaapkamer van Sem en voordat we het wisten werd de hele benedenverdieping omgegooid. Ook hier kwam een nieuwe vloer, werd alles opnieuw gewit en worden de meubels een voor een vervangen", verklaart Mario het feit dat alles er zo nieuw uitziet.

Familiegeschiedenis
Doordat de gewenste kast toevallig in het krantje stond, kwam de familie bij Lubbers terecht. “We wonen al jaren in de buurt, lopen vaak langs de zaak, maar waren nog nooit binnengestapt. En dan verbaas je je in eerste instantie over de enorme winkel! Inmiddels komt het grootste gedeelte van ons meubilair hiervandaan en hebben we onlangs ook een nieuwe bank besteld”, aldus Silvia.

Door De Kringloop op klapstoeltjes
Mario: “Ik zat op mijn werk toen ik een belletje kreeg van De Kringloop. Of ik aanstaande dinsdag tijd had? Tijd? Voor De Kringloop? Bleek dat Silvia De Kringloop direct benaderd had toen we de nieuwe meubels hadden besteld. We hebben vervolgens ruim 20 weken aan een bamboetafeltje met klapstoeltjes gezeten!” Hij kan er hartelijk om lachen. Daardoor waarderen ze de eettafel met stoelen misschien nog wel des te meer.

Het land door
Het stel draait sowieso niet erg snel de hand ergens voor om. Zo heeft zoon Jordy zijn vriendin ontmoet via de chatboxen tijdens het gamen. Hartstikke leuk, maar Beuningen ligt niet bepaald om de hoek. Vader Mario mag daarom een paar keer per maand heen en weer rijden om zoonlief te brengen of te halen. Jordy is een op en top gamer en zijn sociale leven speelt zich voornamelijk online af. “Het is bijzonder om te zien hoe zo’n groep mensen met dezelfde interesse – het gamen – een hechte vriendengroep vormt. Dat hadden wij nooit kunnen bedenken!” zegt Silvia.

Kasteelvrouwe
Sem vindt het heerlijk om samen met haar moeder te knutselen. Trots laat ze een verzamelboek zien vol foto’s, tekeningen en bonnetjes, ínclusief een foto van de vorige inrichting. “Toen er boven een nieuwe vloer gelegd werd, mochten Jordy en ik zelf met leuke ideeën voor onze slaapkamer komen. Ik heb toen gekozen voor een kasteelsfeer met allerlei antieke spulletjes. Ik heb een echte oude draaischijf telefoon en een vintage televisie. Die doet het natuurlijk niet meer, maar het verzamelen is echt een hobby van mij!” aldus een zeer trotse Sem.