Aanstaande zondag 21 april zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand februari 2023

Rick en Danitsja uit Uitgeest

Rick en Danitsja

Al bijna 23 jaar wonen Rick en Danitsja in een fijn gezinshuis in Uitgeest. Waar Danitsja oorspronkelijk uit Den Helder komt, is Rick geboren en getogen in Uitgeest. Het stel heeft onlangs, samen met een interieurstylist, het huis een kleine metamorfose gegeven.

Met de metamorfose hebben de muren een andere kleur gekregen, kwamen er nieuwe eettafelstoelen en is de volgende stap het uitzoeken van de accessoires. Rick: "Al jaren komen we bij Lubbers Wonen & Slapen. Dit is inmiddels de derde set eettafelstoelen die we hier hebben besteld. Niet omdat de vorige stoelen toe waren aan vervanging, zeker niet, ze zagen er zelfs nog tiptop uit, maar omdat we graag weer wat nieuws wilden." Dit keer hebben ze een interieurstylist mee laten denken over de inrichting en het kleurgebruik. "Met de kleurenstaaltjes in de hand zijn we naar de woonwinkel van Lubbers gegaan zodat de stoelen goed zouden matchen met de muren. Het heeft prachtig uitgepakt allemaal!", aldus Danitsja.

Camper testen
Zodra het project interieur helemaal klaar is, gaan ze door naar het volgende avontuur. Na drie jaar testen met een huurcamper, hebben ze een paar maanden geleden zelf een camper gekocht. "Het hebben van een camper was een langgekoesterde wens. Toch wilden we de afgelopen jaren eerst testen of het echt zo leuk was als we in gedachten hadden. Test geslaagd dus!", lacht Danitsja. Rick vult aan: "Het is een omgebouwde bus voor 2 personen dus de kinderen passen er niet bij. Niet dat zij nog mee willen hoor, Justin is inmiddels 19 jaar oud en Dewi 17 jaar. Zij hebben een eigen leven met werk, studie en vrienden, dus zitten op dit soort tripjes met hun ouders echt niet meer te wachten!", lacht Rick. Danitsja vervolgt: "Al zijn ze nog wel steeds te enthousiasmeren voor wintersport! Erg leuk dat we dat als compleet gezin kunnen doen."

Hoe meer zielen, hoe meer vreugd
De wintersport staat voor dit jaar alweer in de agenda en het eerste tripje met de camper is ook geboekt. Rick: "We gaan samen met vrienden naar Zwarte Cross. In 2019 zijn we voor het eerst geweest en sindsdien gaan we erg graag heen." Naast de leuke uitjes die ze in het vooruitzicht hebben en graag plannen, zijn hun dagen sowieso goed gevuld. Zo gaan ze graag uiteten en als ze toch binnenshuis eten, dan kookt Danitsja graag. Het liefst voor familie en vrienden. Rick: "We houden echt van gezelligheid, thuis of we gaan op pad. Het huis is daarom ook ingericht om genoeg mensen te kunnen ontvangen, aan de grote eettafel of anders wel onder de aangebouwde veranda met bar. Het komt bijzonder weinig voor dat we met z’n vieren thuis zijn, we hebben vaak veel mensen over de vloer."