Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand juni 2022

Niels en Josien uit Beverwijk

Niels en Josien

Ze hebben bijna een jaar moeten wachten tot hun bijzondere huis opgeleverd werd, maar het was het wachten meer dan waard. Sinds maart 2022 wonen Niels en Josien in een voormalig bedrijfspand tussen Beverwijk en Heemskerk in.

Al vanaf het eerste moment dat de makelaar een sneak peek deelde op social media, zat Niels er bovenop: "We waren eigenlijk nog niet zo heel lang op zoek, maar toen dit pand voorbijkwam heb ik alles op alles gezet.", aldus Niels. "Zo hadden we voor het bezichtigen, al een bod gedaan via de telefoon om het voordeel van eerste bieder te pakken." Het is dan ook een bijzonder pand met een plafond van ruim 4 meter hoog, een vide in de woonkamer die met een smeedijzeren wenteltrap te bereiken is en de ramen van vloer tot plafond.

Styling
Naast de opvallende features van het huis zelf, is het duidelijk dat het stel oog heeft voor inrichting. Zo siert een turquoise pauwenbehang de gehele wand in de hal en is er goed nagedacht over de manier van indeling. Josien: "Ik heb de opleiding Indoor en Outdoor Styling gevolgd, waarbij we ieder semester een ander thema behandelde zoals interieur, tuinen, mode, fotografie en kunst. Toen we de sleutels van dit huis kregen, kon ik dus al mijn kennis en creativiteit gebruiken voor het interieur. Omdat de moeder van Niels bij Lubbers werkte en we vaak even langskwamen voor een praatje, was het niet meer dan logisch om hier onze zoektocht te starten. Veel basismeubilair komt hier dan ook vandaan, zoals de eettafel met bank, de loungebank, het bed en diverse lampen.

Tijdelijk verplichte rust
Sindskort is Josien als office manager begonnen bij een grote webshop voor damesmode. Met zo'n 65 collega's zorgt ze ervoor dat Nederland er hip bij loopt, zo kleden ze onder andere meerdere BN-ers. Niels is als toezichthouder bij de gemeente verantwoordelijk voor het onderhoud van bomen en speeltuinen. "Binnen zitten achter een computer is niks voor mij, stuur mij buiten maar op pad.", aldus Niels. Ook in zijn vrije tijd is hij graag buiten en dan het liefst sportief bezig met onder andere voetbal, tennis en bootcamp. Op het moment echter even niet omdat hij met voetbal zijn kruisbanden heeft afgescheurd. Dat is ook de reden dat hij nu een aantal weken niks kan doen. Niels: "Dat is behoorlijk uitdagend voor iemand die de hele dag buiten bezig wil zijn. Nu is het uitje van de dag samen met Josien naar de supermarkt. Dat is best een beetje frustrerend".

Wereldreiziger
Door de operatie in augustus zijn de vakantieplannen tijdelijk in de koelkast gezet, omdat het revalidatieproces ook een lange tijd kan gaan duren. Gelukkig zijn ze begin dit jaar al last-minute naar Curaçao geweest. Reizen is iets dat Josien hoog op haar lijst heeft staan. Zo leerde het stel elkaar al kennen toen ze 15 jaar waren, kregen ze verkering, maar door de wens van Josien om langere tijd te reizen besloot het stel dat het beter was om uit elkaar te gaan. Josien: "De reis werd een enorm avontuur. Ik heb in Australië gewoond en ben door Tasmanië, Indonesië, Singapore en Sri Lanka gaan reizen. Toen ik weer terugkwam heb ik nog een paar jaar in Amsterdam gewoond. Niels en ik hebben altijd contact gehouden en 2 jaar geleden besloten we om er weer samen voor te gaan."

Niels en Josien, we wensen jullie heel veel (woon-) geluk in jullie prachtige huis en de mooie plannen voor de toekomst!