Aanstaande zondag 23 juni zijn wij open van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand mei 2023

Kees en Elly uit Heemskerk

Kees en Elly

Dankzij ADO'20 al meer dan 50 jaar getrouwd.

Daar waar Kees bijna 60 jaar geleden begon als vrijwilliger, bij voetbalvereniging ADO'20, leerde hij later ook Elly kennen. Niet dat Elly daar was vanwege haar passie voor voetbal, zeker niet zelfs, ze kwam graag op de vereniging voor de klaverjasavonden. Daar leerden Kees en Elly elkaar kennen en ook Elly werd vrijwilliger van de voetbalvereniging. "Het had ook hockey of tennis kunnen zijn hoor, ik word nog steeds niet erg warm van een voetbalwedstrijd. Het gaat mij puur om de gezelligheid die er op de club hangt. Daarom zet ik mij ook al 52 jaar in voor ADO'20. Kees was al vrijwilliger, dus die stap was voor mij makkelijk gezet", aldus Elly. Kees en Elly hebben dit jaar alweer hun 50e trouwdag gevierd. Met een receptie voor de kennissen en aansluitend diner in kleine kring.

Kees is wel een ware voetballiefhebber. In de weekenden gaat hij zo veel mogelijk naar de thuiswedstrijden van ADO1 mannen en ADO 1 vrouwen. Kees is ook al 45 jaar lid van biljartclub OBIS. Hij heeft inmiddels alle tijd om aan zijn passies te besteden, want hij is al geruime tijd met pensioen. Bij Koninklijke Hoogovens heeft hij bijna 40 jaar met veel plezier gewerkt. "Niet alleen werkte ik voor een fijne werkgever, ook het werkplezier met de collega's is blijven hangen. Ik was order voorbereider en werkte met een leuke groep mensen om mij heen", aldus Kees. Elly stopte met werken toen hun kinderen werden geboren.

De kinderen zijn geboren en getogen in Heemskerk. Het echtpaar is na 41 jaar verhuisd naar een appartement, waar ze nu alweer 9 jaar wonen. Er zijn veel meubels van Lubbers meegegaan, maar ook nieuwe items hebben de weg naar het appartement kunnen vinden. Kees lacht: "Als je alle meubels van Lubbers weg zou halen, dan is ons huis zo goed als leeg! Je wordt nu eenmaal ontzettend fijn geholpen in de winkel, niet van die gladde praatjes als op menig meubelboulevard." Elly vult aan: "Het is regelmatig voorgekomen dat we iets moois elders in het land zagen en dan naar Lubbers gingen om te vragen of we het meubelstuk direct bij hen konden bestellen".