Eerstvolgende koopzondag: 12 mei a.s. van 12:00 tot 17:00 uur

Klant van de maand november 2023

Lisa uit Heemskerk

Lisa

Een dierenliefhebber, hysterisch roze en een enthousiast ondernemer. Dit is kort samengevat Lisa (30 jaar) uit Heemskerk. Sinds 2 jaar woont ze in haar benedenwoning die ze stapje bij beetje steeds meer naar haar smaak inricht.

Lisa heeft nog een lange lijst met zaken die ze in haar huis wil aanpassen om het steeds beter met elkaar te laten matchen. "Het voelt nu nog een beetje als een allegaartje omdat ik alles van mijn vorige inrichting hier heb neergezet, maar de eerste lading voor de kringloop staat al klaar om weggebracht te worden. De woonkamer is niet heel groot, dus die moet slim en leuk ingericht worden. Daarom heb ik ook voor een kleine bar gekozen om aan te eten in plaats van een eettafel."

Een verrassende kleur
De hoekbank is haar nieuwste pronkstuk, gekocht bij Lubbers. Lisa: "De eerste stop van mijn ouders is eigenlijk altijd de winkel van Lubbers vanwege de goede service en kwaliteit, dus daar begon ook mijn zoektocht. Ik wilde graag een hoekbank met een velours-achtige stof. Verder had ik nog geen duidelijke kleur voor ogen. Ik hou ontzettend van roze, wat je ook wel terugziet in mijn kleding, inrichting en accessoires, maar had dat niet zo snel bedacht voor een grote bank." Toch werd het….roze! Een grote oudroze hoekbank siert nu de woonkamer. Het is zelfs zo'n eyecatcher dat haar tante na het zien van de bank exact dezelfde heeft gekocht!

Red een legkip
Nu de bank staat, is het tijd om de rest van de woning aan te pakken. Al moet dat tussen de bedrijven door, aangezien Lisa een goed gevulde agenda heeft. Zo heeft ze schoonheidssalon Fabouliz aan huis waar ze doordeweeks haar klanten ontvangt. Lisa: "Ik probeer zoveel mogelijk de behandelingen in de ochtenden of avonden te geven, zodat ik in de middag naar mijn paard kan." Sinds een jaar heeft ze een eigen paard waar ze iedere dag trouw naartoe gaat. Ze vervolgt: "De liefde voor paarden is er al sinds ik 6 jaar ben en die gaat ook nooit meer over. Sowieso ben ik echt gek op dieren. Zo komen mijn twee katten uit het asiel en heb ik een kip via 'Red een legkip'. De katten zaten de eerste periode alleen maar onder de bank en de kip was helemaal kaal. Het is geweldig om te zien dat het nu allemaal blije en gezonde beesten zijn!"